Edukacija

RASTIMO ZAJEDNO!


BHRS je za Vas pripremio niz treninga koji Vam mogu pomoći da pronađete posao, razvijete svoju karijeru ili unaprijedite svoj biznis. Svi treninzi koje organizujmo pružaju praktično znanje i tehnike koje jačaju profesionalne kapacitete, naročito u oblasti upravljanja ljudima i preduzetništva.

Nudimo obuke otvorenog tipa i obuke pripremljene za pojedinačna poduzeća (in house, tailor made).
Prednost in-house obuka je u tome što ih prilagođavamo Vašoj organizaciji, odnosno radimo na primjerima iz Vaše prakse i govorimo o djelatnosti kojom se Vaša kompanija bavi, što u značajnoj mjeri olakšava razumijevanje tematike od strane polaznika.


Nudimo obuke iz sledećih oblasti:
Pored navedenih obuka BHRS organizuje i POSTAJEM MENADŽER trening program.
Ovaj program cilja na osobe koje su se po prvi put našle u ulozi menadžera, kao i na osobe koje u skladu sa svojim karijernim planom trebaju uskoro napredovati na menadžersku poziciju.

POSTAJEM MENADŽER program je specifično baziran na vještinama i znanjima koje bi svaki menadžer trebao da posjeduje: upravljanje organizacijom, upravljanje ljudima, upravljanje finansijama, planiranje i upravljanje prioritetima – odnosno predstavlja kombinaciju više različitih obuka.Ukoliko ste zainteresovani za bilo koju od obuka ili treninga koje nudimo, možete nam se obratiti putem e-mail adrese info@bhrs.ba